در اولین بخش، پزشک معالج شما را مورد معاینه دقیق قرار می دهد و بر اساس شرایط درمانی شما تشخیص می دهد که به چند پایه ایمپلنت نیاز دارید. پس از آن نوبت به جراحی و اوردنچر می رسد و دوران نقاهت را باید سپری نمائید. هر درمان دارای مشکلات یا همان معایب مخصوص به خود می باشد که باید از آنها اطلاع داشته باشید. از معایب اوردنچر می توان به تحلیل لثه ها اشاره کرد و اجبار در تعویض پروتز های دندانی که هر چند وقت یکبار باید انجام دهید. اوردنچر به زبان ساده همان دندان مصنوعی های قدیمی است که با ایمپلنت دندان ترکیب شده است.
معمولاً اوردنچر فک بالا و پایین تفاوت های جزئی دارند، به همین علت هم لازم دیدیم تا به طور مجزا در این مورد صحبت کنیم. اگر می خواهید بدانید که این روش برای شما مناسب است یا خیر باید بگویم که تنها بعد از معاینه دندانپزشک و متخصص ایمپلنت می توانید بفهمید که باید از کدام روش درمانی استفاده کنید. یکی دیگر از تفاوت های میان اوردنچر و ایمپلنت در میزان ماندگاری آنهاست. معمولاً اوردنچرها میزان دوام پایین تری نسبت به ایمپلنت ها دارند و این نکته یکی از نقاط ضعف اوردنچرها محسوب می شود. به همین دلیل هم ایمپلنت نسبت به اوردنچر محکمتر احساس می شود و سطوح بیشتری از حمایت را فراهم می کند.
اوردنچر یک نوع پروتز دندانی است که به جای دندان های طبیعی استفاده می شود. این پروتز به گونه ای طراحی شده است که بر روی ایمپلنت ها یا دندان های باقی مانده قرار گیرد و از طریق آنها در جای خود ثابت شود. در مقایسه با دندان های مصنوعی سنتی، اوردنچرها به دلیل ثبات بیشتر و کاهش حرکت، راحتی بیشتری را برای کاربران فراهم می کنند.
یک پروتز ثابت با ایمپلنت همچنین دارای تاج های مصنوعی و دارای بافت لثه شبیه سازی شده است و توسط دندانپزشک شما در جای خود ثابت می شود. به قولی می توان گفت اوردنچر دندان مزایای ایمپلنت دندان را در کنار مزایای دندان مصنوعی متحرک را دارا می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت پایه ایمپلنت دندان می توانید از لینک زیر دیدن فرمایید. گاهی اوقات بیماران تنها تعداد کمی از دندانهای خود را از دست میدهند و به جایگزینی تعداد کمی از دندانهای خود نیاز دارند. اوردنچرهای پارسیل همانند پروتزهای کامل، معمولا قابل جابجایی هستند و عملکردی مشابه با پروتزهای کامل نگهدارنده ایمپلنت دارند.
هدف این است که شما به عنوان یک خواننده، با اطلاعات کامل و دقیق، تصمیمی آگاهانه در مورد انتخاب این روش بگیرید. گفتار شما به طور کلی واضح تر خواهد بود، به خصوص حروف “s” و “f” که گاهی اوقات می توانند با دندان های مصنوعی معمولی که کام شما را می پوشانند، خفه شوند یا به زبان بیاورند. برای انجام تریم دندان از طریق ایمپلنت، باید جراحی های مختلف را انجام داد. در صورتی که برای روش اوردنچر تعداد جراحی های کمتری نیاز بوده و آسیب ها و راهکارهای مراقبت از دندان عصب کشی شده جراحت های به جا مانده نیز کم تر خواهد بود. عامل دیگری که در هزینه اوردنچر تاثیرگذار است، توانایی متخصص و امکانات کلینیک است. حتما برای انجام روش های تخصصی و حساس مانند اوردنچر به متخصص حرفه ای مراجعه نمایید.
در این دوره های ترمیمی، معاینه کاملی نسبت به شرایط اوردنچر انجام می شود و در صورت بروز مشکل، دندانپزشک آن را برطرف می نماید. در این حالت مقداری از نگهداری دندان با کمک ایمپلنت و مقداری با کمک لثه صورت می گیرد. تعداد پایه های کاشت شده کمتر می شود و شامل دو مورد در محل دندان های نیش می باشد.
پس از ساخت اوردنچر مخصوص بیمار، بر روی ایمپلنتها متصل میشوند تا از لغزشهای احتمالی و جداشدگی اوردنچر جلوگیری کنند. بیشتر افرادی که این روش را به عنوان برطرف کنندهی بیدندانی خود انتخاب کردهاند از نتیجه آن راضی هستند و آن را به سایر افراد پیشنهاد میکنند. همچنین پیشنهاد می کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله ای با عنوان “پس از کاشت ایمپلنت چه غذاهایی می توان خورد؟” را نیز مطالعه کنید. اگر اوردنچر شما به خوبی جا بیفتد، دندانپزشک آن را در جای خود محکم می کند و دستورالعملهای مراقبت از آن را به شما خواهد داد. در استفاده روزانه از آن باید دقت کنید که از جویدن غذاهای سخت و سفت خودداری کنید.
هزینه نصب و تهیه این عمل به عوامل متعددی بستگی دارد که در ادامه به بررسی آن ها میپردازیم. در مرکز آماریس ایجاد رابطه صمیمانه و بر پایه اعتماد بین کلینیک و مراجعه کنندگان عزیز سرلوحه تمام کارها قرار دارد. محیط فیزیکی مرکز آماریس به گونهای طراحی شده تا بیشترین حس آرامش و ارتباط مثبت ذهنی به شما منتقل شود. جهت مشاوره با دکتر مصطفی نژاد کافیست با شماره های مطب تماس گرفته و پاسخ خود را دریافت نمایید. گزینه ای اقتصادی تر است و برای کسانی که به دنبال هزینه کمتر هستند مناسب تر است.
در طی این ویزیت ها، دندانپزشک سلامت دهان و دندان را ارزیابی می کند، پایداری ایمپلنت ها را بررسی می کند و هرگونه تنظیمات لازم را در پروتز انجام می دهد. اقدامات خوب بهداشت دهان، از جمله تمیز کردن روزانه اوردنچر و معاینات منظم دندانپزشکی، برای حفظ سلامت و طول عمر ایمپلنت ها و بافت های اطراف دهان ضروری است. پس از کاشت ایمپلنت، یک دوره بهبودی لازم است تا امکان ایجاد انسجام استخوانی فراهم شود. Osseointegration به فرآیندی گفته می شود که در آن ایمپلنت ها با استخوان فک ترکیب می روش های ترمیم و درمان دندان شکسته شوند و پایه ای محکم و مطمئن برای اوردنچر ایجاد می کنند. این دوره بهبودی معمولاً از چند هفته تا چند ماه متغیر است که در طی آن ممکن است برای اهداف زیبایی و عملکردی، دندان مصنوعی موقت به بیمار داده شود. اوردنچر بر پایه ایمپلنت گزینه مناسبی برای افرادی است که تراکم استخوان محدودی دارند یا کسانی که قادر به انجام جراحی سنتی ایمپلنت نیستند.
جابهجایی پروتز متحرک در داخل دهان موردی است که میتواند بسیار آزاردهنده باشد. متخصصان دندانپزشکی در طول سالهای اخیر چارهای را برای حل این مشکل اندیشیدهاند. فک پایین یک مزیت دیگر نیز نسبت به پروتز اوردنچر فک بالا دارد و آن این است که اغلب می توان با یک اوردنچر کم هزینه شروع کرد.
طراحی سفارشی اوردنچر امکان تناسب دقیق را فراهم می کند که شباهت زیادی به دندان های طبیعی بیمار دارد و به نتیجه ای طبیعی تر و از نظر زیبایی جذاب تر کمک می کند. بیمارانی که از اوردنچر استفاده کردهاند، معمولاً نظرات مثبت زیادی در مورد این روش دارند. آنها به ثبات بهتر نسبت به دندان مصنوعی سنتی، راحتی بیشتر و ظاهر طبیعیتر اشاره میکنند. بهویژه بیمارانی که از دست دندان مصنوعی سنتی استفاده میکردند، تغییرات قابل توجهی را در راحتی و اعتمادبهنفس خود با اوردنچر تجربه کردهاند.
دندانپزشکان با استفاده از سی تی اسکن از دهان بیمار و سیستم های تصویربرداری کامپیوتری با فناوری پیشرفته، می توانند محل بهینه ایمپلنت ها را برای یک سیستم ثابت برنامه ریزی کنند. پس می توانیم فقط دو مورد از آن ایمپلنتها را برای شروع قرار داد که برای حمایت از اوردنچر فک پایین کافی است. اگرچه پروتزهای دندانی احتمالا هر ۱۰ تا ۱۵ سال یکبار به دلیل ساییدگی و فرسودگی نیاز به تعویض دارند اما به طور کلی، ایمپلنتهای اوردنچر با مراقبت و نگهداری مناسب میتوانند تا آخر عمر دوام بیاورند. حلقههای نایلونی موجود بر روی پروتزها سریعتر فرسوده میشوند و هر سال باید تعویض شوند. پیشنهاد میکنیم برای آگاهی بیشتر مقاله مربوط به عمر مفید دندان مصنوعی را مطالعه نمایید. اوردنچر و ایمپلنت هر دو روشهایی برای جایگزینی دندانهای از دست رفته هستند، اما تفاوتهای قابل توجهی نیز بین این دو روش وجود دارد.
کامپوزیت دندان یک درمان ترمیمی و زیبایی است که برای پر کردن دندان و یا برای تغییر فرم و رنگ دندان استفاده می شود. چه زمانی خارش لثه بعد از ایمپلنت اتفاق میافتد ؟ در مقاله مربوطه توضیح داده ایم. درمان زخم لثه بعد از ایمپلنت، چگونه است، در مطلب دیگری توضیح داده ایم. شما می توانید بدون مراجعه به کلینیک به صورت کاملا آنلاین نوبت خود را رزرو کنید.
از سوی دیگر، اوردنچر بر پایه ایمپلنت به دلیل وجود ایمپلنت ها که به عنوان ریشه های مصنوعی عمل میکنند، تحلیل لثه و استخوان فک را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد. همچنین در این روش احتیاجی به دریل کاری زیاد استخوان فک و جراحی لثه ندارد. یکی از مزایای اصلی اوردنچر توانایی آن در حفظ ساختار استخوانی زیرین است. برخلاف پروتزهای سنتی که مستقیماً روی بافت لثه قرار می گیرند، اوردنچرها با استفاده از ایمپلنت دندان در جای خود محکم می شوند. این ایمپلنت ها به عنوان ریشه دندان مصنوعی عمل می کنند و استخوان را تحریک می کنند و از تحلیل رفتن آن جلوگیری می کنند.
ممکن است حدود ۶ ماه از شروع درمان شما طول بکشد تا بتوانید از اوردنچر سفارشی خود استفاده کنید. ایمپلنت های دندانی اغلب برای تکمیل نیاز به ۲ عمل جراحی دارند، از جمله زمان برای بهبود استخوان و لثه، در صورتی که پروتزهای معمولی را اغلب می توان در حدود ۸ تا ۱۲ هفته قرار داد. در این روش ایمپلنت ها کاملا پروتز را حمایت می کنند به گونه ای که پروتز دندان مصنوعی به صورت کامل یا از طریق ضامن مربوطه به ایمپلنت هایی که در استخوان فک کاشته شده اند متصل می شوند . همچنین این پروتز ها از طریق تاج های تلسکوپی نیز بر روی ایمپلنت ها می توانند قرار بگیرند. از این 4 ایمپلنت 2 تا از آن ها که صاف هستند در قسمت جلویی آرواره و 2 عدد دیگر با زاویه 45 درجه در قسمت عقب آرواره کاشته می شوند. این روش برای کسانی که امکان کاشت را ندارد گزینه بسیار مناسب و ایده عالی می باشد .
پروتزهای نیمه متحرک یا اوردنچرها اگر چه بهترین راهکار برای جایگزینی تمام دندانهای یک فک نیستند، اما نسبت به دندانهای مصنوعی (پروتزهای کاملا متحرک) گزینهی بسیار بهتری تلقی میشوند. این روش از تحلیل استخوان فک جلوگیری و به بهبود شرایط ناشی از بی دندانی افراد کمک میکند. دندان مصنوعی متکی بر ایمپلنت یا به عبارت سادهتر “اوردنچر”، یک روش در حوزه دندانپزشکی است که به افرادی که دندانهای خود را از دست دادهاند کمک می کند تا برای دندان های خود جایگزین پیدا کنند. این روش فرصتی را به افراد میدهد دندان هایی شبیه به دندان های طبیعی داشته باشند. اوردنچر برخلاف دندانهای مصنوعی سنتی، به کمک ایمپلنتها به استخوان های فک متصل میشوند. یکی از مزایای اصلی آن نسبت به دندان های مصنوعی سنتی، ثبات بیشتر آن است که باعث کاهش حرکت پروتز در دهان و در نتیجه راحتی بیشتر کاربر میشود.
نوع خاصی از این پروتزهای دندانی را داریم که برای حمایت و جاگیری صحیح بر روی لثه افراد، به دو تا شش عدد ایمپلنت نیاز خواهد داشت. در ضمن، امکان انتخاب از بین انواع اوردنچر ثابت و متحرک وجود خواهد داشت. یکی از تفاوت های اوردنچر فک بالا با پایین در این است که به طور کلی، برای دستیابی به پشتیبانی خوب، چه در اوردنچر ثابت یا اوردنچر متحرک، به حداقل چهار ایمپلنت در فک بالا نیاز داریم. این به این دلیل است که بافت استخوان در فک بالا اغلب در مقایسه با استخوان فک پایین نازکتر و نرمتر است. به علاوه نیاز به قرار دادن چندین ایمپلنت در فک بالا، به طور کلی به این معنی است که تفاوت هزینه بین دو ترمیم حداقل خواهد بود.
پروتزهای سنتی دندان مصنوعی هستند که در پایه اکریلیک که شبیه لثه است نصب می شوند. پروتزها توسط چسب، مکش طبیعی یا ترکیبی از هر دو در جای خود ثابت می شوند. اوردنچر از بیرون مانند پروتزهای معمولی به نظر می رسد، اما در واقع با بستن یا پیچ کردن روی ایمپلنت های تیتانیومی که در استخوان فک شما قرار داده شده اند، در دهان شما محکم می شوند. از آنجایی که روی یک پایه محکم به شکل ایمپلنت دندان می چسبند، اوردنچر پایدارتر است. این نوع به ویژه برای بیمارانی مناسب است که هنوز تعدادی از دندانهای خود را دارند و نمیخواهند تمام دندانهای خود را از دست بدهند.
در واقع ساختار استخوان توسط ایمپلنت تقویت خواهد شد و این روش بر بهداشت دهان و دندان بیمار تاثیر میگذارد. همچنین یک یا دو ایمپلنت میتوانند همچون بریج های سنتی، بیش از یک دندان از دندان های مجاور را حمایت کنند. همچنین میتوان از تعدادی ایمپلنت برای جایگزینی یک ردیف کامل (ردیف بالا یا پایین) دندان استفاده کرد. ایمپلنت دندانی یک ریشهی مصنوعی و یک دندان مصنوعی دارد که در فک شما کاشته میشود. خود ایمپلنت معمولاً از جنس تیتانیوم است که در فک شما، طی یک جراحی ایمپلنت دندانی قرار داده میشود. ایمپلنتها لنگرگاه محکمی برای حمایت از دندانهای جایگزین فراهم میکنند.
در حالت ثابت، پروتز به صورت دائمی بر روی ایمپلنت ها متصل میشود و تنها توسط دندانپزشک قابل جابجایی است. اما در حالت متحرک، بیمار میتواند پروتز را برای تمیز کردن یا دیگر موارد برداشته و مجدداً نصب کند. اگر دندان های خود را از دست داده اید، علم دندانپزشکی مدرن گزینه های بیشتری نسبت به قبل برای جایگزینی آنها ارائه می دهد. با گزینه های بسیار زیاد برای دندان های جدید، دانستن تفاوت های مهم بین گزینه های شما می تواند گیج کننده باشد.
این دو روش از منظرهای نحوه اتصال به فک، ثبات، عملکرد، هزینه، طول عمر و مراقبت متفاوت هستند. در این روش معمولا بین 4 تا 6 ایمپلنت در فک کاشته می شود اما مهم ترین امری که باید رعایت شود فشاری که به ایمپلنت وارد می شود و تراکم استخوان فک است که باید توسط پزشک مورد بررسی قرار بگیرد. بعد از بررسی پزشک با توجه به توصیه ایشان یک اتچمنت میله ای ، توپی یا مگنتی روی ایمپلنت ها قرار می گیرد تا محل قرار گیری دندان متحرک آماده شود .
لمینت دندان پوسته نازک و سفارشی است که دندانپزشکان برای بهبود ظاهر در جلوی دندان ها قرار می دهند. ونیرها می توانند دندان های لکه دار، بریده شده و ناهموار را پنهان کنند. در صورت تمایل برای دریافت نوبت مشاوره رایگان دندانپزشکی در این زمینه میتوانید از طریق فرم زیر اقدام نمایید.
مستر دندان، به عنوان یک کلینیک دندانپزشکی معتبر، با ارائه خدمات برتر و تخصصی در زمینه دندان مصنوعی، بهترین گزینه برای شماست. ما با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته و تیم متخصص و حرفه ای خود، به شما خدماتی با کیفیت و قابل اعتماد ارائه میدهیم. تعدادی از دندانهای خود را از دست دادهاند و به دنبال راهحلی دائمیتر و راحتتر نسبت به دندان مصنوعی سنتی هستند. اوردنچر جزئی دقیقاً همان کاری را انجام می دهد که یک پروتز کامل بر پایه ایمپلنت انجام می دهد. ریشه های دندان را با یک یا چند ایمپلنت جایگزین می کند تا قسمتی از پروتز بتواند روی آنها گیر کند. پروتز پارسیل نیز برای افرادی که چندین دندان از دست رفته دارند مناسب است.
اوردنچر بسیار کمتر این مشکلات را دارد، بنابراین سرمایه گذاری اولیه در نهایت می تواند در آینده باعث صرفه جویی در هزینه شما شود. تفاوت دیگری که این دو روش با یکدیگر دارند در تعداد دندان ها و روش قرار گرفتن آن ها در دهان می باشد. معمولا اوردنچر برای کسانی استفاده می شود که تمام دندان های فک بالا یا پایین خود را از دست دادند و می خواهند آن ها را جایگزین کنند. در حالی که ایمپلنت محدودیتی از نظر تعداد نداشته و می تواند از یک دندان تا تعداد بیشتری از دندان های از دست رفته را با روش ایمپلنت جایگزین کرد.
{روش های مختلفی برای جایگزین کردن دندان ها وجود دارد اما ایمپلنت دندان، بهترین روش ممکن است. البته اگر دندان های زیادی را از دست داده اید ممکن است این روش هزینه بالایی داشته باشد. در این حالت، برجستگی فک و لثه از ایمپلنت اوردنچر محافظت کرده و در نتیجه استخوان را حفظ می کنند.
پروتزهای معمولی، معمولا بهصورت متحرک هستند و اغلب آنها را در خانه پدربزرگ و مادربزرگهایمان دیدهایم. این پروتزها در کنار تمام مزایایی که برای این افراد خواهند داشت، معایبی از جمله امکان جابهجایی در داخل دهان و یا بروز مشکلاتی در تکلم را خواهند داشت. اوردنچر و دندان مصنوعی هر دو به عنوان راهکارهایی برای جایگزینی دندانهای از دست رفته استفاده میشوند، اما تفاوتهای کلیدی بین آنها وجود دارد. اوردنچر نوعی از دندان مصنوعی است که بر روی دندانهای باقیمانده یا ایمپلنتها قرار میگیرد و معمولاً دارای اتصالاتی است که ثبات بیشتری را فراهم میکند. در عوض، دندانهای مصنوعی معمولی معمولاً به طور کامل بر روی لثهها قرار میگیرند و ممکن است در طول زمان جابهجا شوند. همچنین، اوردنچر معمولاً دارای طراحی خاصی است که به حفظ ساختار فک و جلوگیری از تحلیل رفتن استخوان کمک میکند، در حالی که دندانهای مصنوعی معمولی این ویژگی را ندارند.
جنس تیتانیومی ایمپلنتها و همچنین آلیاژهای مورد استفاده برای اتچمنت ها حتی نسبت به دندان طبیعی نیز در برابر پوسیدگی، ضربه و شکستگی پایدارتر و مقاوم تر است. همچنین پروتزهای دندان مصنوعی مورد استفاده در اوردنچر درصورتیکه به درستی از آنها مراقبت شود و بهداشت آنها رعایت شود عمری بسیار طولانی دارند. طبق تحقیقات انجام گرفته دوام و طول عمر اوردنچر بسیار طولانی است و تقریبا تا پایان عمر افراد در دهان بیمار باقی می ماند. این به این دلیل اتفاق می افتد که استخوان دیگر محرک دندان های طبیعی را ندارد و سلول های پیرتر نمی توانند با سرعت دوباره بازسازی شوند.
به طور کلی، یک اوردنچر دندانی که به خوبی نگهداری می شود می تواند بین 5 تا 10 سال یا حتی بیشتر دوام بیاورد. معاینات منظم دندانپزشکی و تمیز کردن و نگهداری مناسب می تواند به افزایش طول عمر اوردنچر دندان کمک کند. قبل از قرار دادن ایمپلنت های دندانی و پروتزهای اوردنچر ممکن است برخی از روش های آماده سازی لازم باشد.
افرادی که یک یا چند عدد از دندانهای خود را ازدستداده باشند، معمولاً به دنبال جایگزینی دندانهای ازدسترفته خود خواهند بود. پروتزهای دندانی که عموماً آنها را با نام دندان مصنوعی هم میشناسیم، بهعنوان یکی از به صرفهترین جایگزینی برای دندانهای ازدسترفته خواهند بود. این موضوع را باید بدانید که انواع مختلفی از پروتزهای دندانی داریم که پروتز یا دندان مصنوعی ثابت دستهای خاص از این پروتزها محسوب میشوند. دومین گامی که برای نصب اوردنچرها باید طی شود، آمادهسازی دندانهای باقیمانده برای نصب این نوع از پروتزهای دندانی است. اگر فرد بیمار هنوز تعدادی دندان طبیعی داشته باشد، متخصص دندانپزشکی ابتدا دندانهای اصلی فرد را برای نصب آماده میکند. همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، برای نصب این پروتز لازم است تا دهان و دندان شما از سلامت کاملی برخوردار باشند.
{اوردنچر یکی از این روشها است که به دلیل بازیابی قدرت جویدن، دوام بالا و البته هزینه پایینتر نسبت به ایمپلنت دندان طرفداران زیادی دارد. در این مقاله از مجله دندانپزشکی دکتر هومن پاک نیت سعی کردیم اطلاعات کاملی در مورد اوردنچر دندان چیست به شما ارائه کنیم. شما میتوانید سوالات خود در این مورد را در قسمت پرسش و پاسخ مستقیما از دکتر هومن پاک نیت بپرسید. یکی از این عوامل تعداد ایمپلنتهای لازم است، مسلما هر چه تعداد ایمپلنتها بیشتر شود هزینه درمان نیز بیشتر خواهد شد. عامل مهم دیگر، نیاز به جراحی است که تنها در برخی موارد وجود دارد و باعث افزایش هزینه درمان اوردنچر میشود.
مینی ایمپلنت ها همانطور که از نامشان پیداست اندازه کوچکتری دارند و نیاز به جراحی کمتر تهاجمی دارند. این ایمپلنت ها می توانند حمایت کافی برای پروتزها داشته باشند و ثبات و ماندگاری بهتری را ارائه دهند. در این نوع، دندانهای باقیمانده بیمار بهعنوان پایه برای نصب اوردنچر استفاده میشوند. دندانهای طبیعی با روکش یا روشهای دیگر محافظت میشوند تا بتوانند بهعنوان پایه اوردنچر عمل کنند.
طول عمر اوردنچر، مانند سایر دندان ها، اوردنچر روی ایمپلنت، نیز نیاز به نگهداری دارد. با ضربه زدن مکرر به داخل و خارج از پروتز اوردنچر، اتصالات اوردنچر در نهایت به مرور زمان فرسوده می شوند و منجر به کاهش گیر افتادن و شل شدن اوردنچر می شود. معمولاً میزان ماندگار اوردنچر ۱۲ تا ۱۸ ماه است و در فواصل زمانی ۱۸ ماهه باید اوردنچر چکاپ شود.
به دلیل ساختار نسبتاً سفت و محکم این پروتزها ممکن است در طول زمان به فرسودگی دچار شود. این روش معایب دندان مصنوعی را ندارد و مهمترین مزیت آن این است که در هنگام صحبت و غذا خوردن پروتز در دهان تکان نمی خورد. همانطور که پیشتر هم اشاره کردیم، اوردنچر ها می توانند ری فک بالا فک پایین و یا هر دو اجرا شوند.
برای کاشت اوردنچر ثابت بر پایه ایمپلنت نیاز هست که برای هر فک ۴ تا ۶ پایه ایمپلنت دندان، کاشت شود. قیمت پایه ایمپلنت برای اوردنچر دندان از مبلغ ۹،۹۰۰،۰۰۰ تومان تا ۵۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان متغیر می باشد. کشور سازنده و نام تجاری پایه ایمپلنت از تاثیر گذارترین عوامل روی قیمت پایه ایمپلنت اوردنچر است. اگر دندان های خود را از دست داده اید اما نمی خواهید از دندان مصنوعی استفاده کنید، اوردنچر روش بسیار مناسبی است. در این روش دندان های مصنوعی بر روی پایه ها ثابت می شوند به همین دلیل هنگام غذا خوردن دندان ها در دهان حرکت نمی کنند و مشکل ایجاد نمی کنند. اوردنچر (Overdenture) روش درمانی جدیدی برای رفع بی دندانی است و برای افرادی کاربرد دارد که به هر دلیلی مثل بیماری یا تصادف، همه یا تعداد زیادی از دندان های خود را از دست داده باشند.
تخصص دندانپزشک، تعرفه کلینیک دندانپزشکی و موقعیت آن از دیگر عوامل موثر در تعیین هزینه اوردنچر هستند. علاوه بر این موارد، نحوه کاشت ایمپلنت استفاده یا عدم استفاده از روشهای دیجیتال هم روی قیمت نهایی تاثیر میگذارند. در حالت کلی هزینه اوردنچر دندان از ۱۵ تا ۳۰ میلیون تومان در سال ۱۴۰۳ برآورد میشود. توصیه میکنیم برای اطلاع از هزینه دقیق درمان خود به کلینیک دندانپزشکی مدنظرتان مراجعه کنید. اوردنچر، نوعی پروتز دندانی است که با آن میتوان جای خالی یک یا چندتا دندان از دست رفته را کامل کرد. ظاهر طبیعی، درخشندگی زیبا، دوام و استحکام بالا از جمله مزایای این روش هستند.