فرانسه نیز یکی دیگر از کشورهای اروپایی با سابقه درخشان است که سال ها در زمینه تولید قطعات این روش کاشت دندان فعالیت کرده است. ساده بودن قطعات، طراحی زیبا و حرفه ای، تنوع و کیفیت بالا از جمله نکات مثبت این برند میباشد. در نهایت، بهترین نوع ایمپلنت دندان برای شما به نیازهای فردی شما و توصیه های متخصص دندانپزشک شما بستگی دارد. مهم است که قبل از تصمیم گیری، مزایا و معایب هر گزینه را در نظر بگیرید. اگر فقط یک دندان از دست رفته دارید، یک ایمپلنت دندان و یک تاج سفارشی میتواند این شکاف را پر کند. برخلاف بریج دندان، که نیاز به سوهان زدن دندانهای سالم اطراف دارد، در ایمپلنت نیازی به تغییر دندانهای سالم مجاور شما برای لنگر ندارد.
در چنین شرایطی اگر بیمار قصد کاشت دندان داشته باشد، باید عمل لیفت سینوس را پیش از ایمپلنت دندان انجام دهد. اگرچه ممکن است نام لیفت سینوس ترسناک به نظر برسد، اما این روش نسبتاً رایج است و فقط توسط یک دندانپزشک متخصص یا جراح مجرب انجام می شود. اگر برای لیفت سینوس اضطراب دارید، به دندانپزشک خود اطلاع دهید، در این صورت احتمالا او بی حسی موضعی یا آرامبخش به شما تزریق میکند.
برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به مقاله ایمپلنت برای افراد سیگاری مراجعه کنید. همانطور که در بخش قبلی توضیح دادیم، وظیفه اباتمنت ارتباط برقرار کردن بین پایه ایمپلنت و تاج دندان است. اباتمنت ایمپلنت معمولاً از جنس زیرکونیم یا تیتانیوم طراحی میشود؛ البته اباتمنتهای تیتانیومی محبوبیت بیشتری بین دندانپزشکان و بیماران دارند. فیکسچر ایمپلنت اندو استیل و ساب پریو استیل دو فیکسچر محبوب برای ایمپلنت هستند. معمولاً دندانپزشکان بر اساس شرایط لثه بیمار و میزان تراکم استخوان فک تصمیم میگیرند از چه پایهای استفاده کنند. عواملی مانند عدم رعایت بهداشت دهان، سیگار کشیدن، بیماریهای لثه و مشکلات پزشکی میتوانند باعث شکست ایمپلنت شوند.
ایمپلنت دندان دو مرحله ای متداول ترین و بهترین روش کاشت ایمپلنت در دنیاست. در این روش در یک جلسه پایه (ها) توسط دندانپزشک بوسیله جراحی درون استخوان فک کار گذاشته میشوند و بیمار بنا به تشخیص دندانپزشک پس از گذشت ۳ الی ۶ ماه برای بستن هیلینگ مجددا به دندانپزشک مراجعه میکند. ایمپلنت دندان سابپریوستیال، یکی از روش های جایگزینی دندان است که برای بیمارانی طراحی شده است که استخوان فک آن ها به اندازه کافی برای حمایت از ایمپلنت های اندواستیال ضخامت یا استحکام ندارد. این نوع ایمپلنت به جای قرار گرفتن درون استخوان فک، زیر لثه و روی استخوان فک نصب می شود، بدین ترتیب یک پایه محکم برای نگهداری تاج ها، پل ها، یا دندان های مصنوعی فراهم می آورد. در دهههای اخیر، پیشرفتهای چشمگیری در زمینه پزشکی و دندانپزشکی صورت گرفته است که باعث ارتقاء بهداشت دهان و دندان، ترمیم آسیبها و ایجاد راهکارهای نوین در جایگزینی دندانهای گمشده شده است.
در جراحی مرحله اول، پایه ایمپلنت درون استخوان فک جای گرفته و بافت لثه روی فیکسچر را به طور کامل بخیه زده و میبندند. کسی که میخواهد کاشت ایمپلنت انجام دهد باید بدنی سالم و سیستم ایمنی قوی داشته باشد. افرادی که تحت جراحیهای متعدد قرار گرفتهاند، رادیوتراپی انجام میدهند یا به دلیل بیماری خاص، به طور مرتب دارو مصرف میکنند به دلیل ضعف سیستم ایمنی گزینه مناسبی برای کاشت دندان نیستند.
در کلینیک تخصصی سیمادنت از ایمپلنتهای سوئیسی و کرهای استفاده میشود تا احتمال بروز هر گونه ریسکی را در طی این جراحی مهم به حداقل برساند. دقت داشته باشید که تمامی این روشها در واقع یکسان هستند و تنها در زمان انجام آنها تفاوت وجود دارد. روکش یا پروتز دندانی قسمت نهایی و رویی است که بر روی اباتمنت و فیکسچر سوار شده و محکم میشود.
همچنین، انتخاب نوع ایمپلنت، مانند ایمپلنت های سرامیکی در مقابل تیتانیومی، می تواند بر هزینه نهایی تأثیر بگذارد. در حالی که این معایب ممکن است برای برخی افراد نگران کننده باشد، بسیاری از این ریسک ها با برنامه ریزی دقیق، انتخاب جراح مجرب، و رعایت دقیق دستور العمل های پس از جراحی به حداقل می رسند. مشاوره با یک دندانپزشک متخصص یا جراح فک و صورت می تواند به شما کمک کند تا تصمیم آگاهانه ای در مورد ایمپلنت دندان بگیرید. ایمپلنت های زیگوماتیک به طور مستقیم در استخوان گونه قرار می گیرند، ارائه یک راه حل موثر برای افرادی که دچار از دست دادن شدید بافت استخوانی در ناحیه فک هستند. به دلیل طول بیشتر ایمپلنت های زیگوماتیک نسبت به انواع دیگر، آن ها می توانند استحکام و پایداری بیشتری را در نواحی با کمبود استخوان فراهم آورند.
در این روش برشی کوچک ایجاد می شود که نیازی به بخیه ندارد، خون ریزی و درد به حداقل می رسد و تقریبا وجود نخواهد داشت و ترمیم این برش به سرعت اتفاق خواهد افتاد. دو تا از این سینوس ها در گونه ها قرار دارند که بالای ریشه دندانهای خلفی و دندان های کرسی کوچک و کرسی بزرگ قرار گرفته اند. گاهی اوقات ریشه دندان ها خیلی نزدیک به سینوس ها و گاهی اوقات داخل سینوس هستند.
پایه های تیتانیومی با گذشت زمان با استخوان فک ترکیب می شوند و به دندان های جایگزین ثبات و پشتیبانی بی نظیری می دهند. دو قسمت اصلی ایمپلنت دندان که در عکس بالا مشخص شده است، Fixture و Abutment می باشند. قسمتی که از داخل استخوان فک قرار میگیرد که اصطلاحاً Fixture نامیده میشود و قسمتی تاجی که بالای لثه قرار میگیرد Abutment نامیده می شود.
مثلاً اگر در ناحیه لبخند قرار داشته باشد به سمت عقب حرکت میکند و باعث نمایی نا زیبا و غیر قرینه می گردد. ایمپلنت دندان یک راه حل مؤثر و پایدار برای جایگزینی دندانهای از دست رفته است. این روش با ارائه ظاهری طبیعی و عملکردی مشابه دندانهای اصلی، کیفیت زندگی افراد را بهبود میبخشد. با این حال، تصمیمگیری برای کاشت ایمپلنت باید با در نظر گرفتن تمام جوانب، از جمله مزایا، معایب، هزینه ایمپلنت و شرایط فردی انجام شود. این مرحله بعد از جراحی ایمپلنت دندان قرار داد و مدت زمان این درمان می تواند در فرد به فرد متفاوت باشد. هدف از این دوره زمانی، فرصتی برای جوش خوردن پایه ایمپلنت دندان به استخوان فک است که وابسته به شرایط جسمی و استخوانی هر فرد می تواند متفاوت باشد و می تواند بین 1 الی 6 ماه به طول بینجامد.
دهه 2000 تا به امروزدر این دوره، تکنولوژیهای پیشرفتهتری در زمینه ایمپلنتگذاری توسعه یافتهاند. مهندسی بافتهای نرم مانند لثهها و ساخت مصنوعی دندانها با استفاده از فناوریهای پیشرفتهتر و مواد مرغوبتر، به عملکرد و ظاهر طبیعیتر ایمپلنتها کمک کردهاند. چنانچه دندان شما در هر یک از این مراحل یا حتی بعد از اتمام کار، دچار عفونت یا تورم شد، ممکن است علائمی از پس زدن ایمپلنت دندان باشد. تاج دندان باید دقیقا همرنگ سایر دندان های بیمار باشد بنابراین تاج از قبل قالب گیری شده و در لابراتوار ساخته می شود. برای راحتی بیمار در تکلم و غذا خوردن، تا زمان ساخته شدن پروتز اصلی پروتز موقت روی ایمپلنت قرار می گیرد.
تصمیم شما برای انتخاب ایمپلنت دندان نیز بیشتر از سلامت دهان و دندان شما مفید خواهد بود. همچنین با اجتناب از بسیاری از رایج ترین مسائل سیستمیک که ممکن است طی سال ها درمان آنها پرهزینه شود، در هزینه خود صرفه جویی خواهید کرد. با جایگزین کردن دندان های از دست رفته خود با این پروتزهای دائمی، می توانید خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، دیابت و حتی پوکی استخوان را کاهش دهید.
از معایب این ایمپلنتها میتوان به ظاهر غیرطبیعی، عمر کوتاهتر، خدمات پس از فروش محدود و کیفیت کمتر نسبت به ایمپلنتهای خارجی اشاره کرد. با این حال، هزینه پایینتر آنها میتواند انتخاب مناسبی برای افرادی باشد که به دنبال گزینهای مقرون به صرفه هستند. از گذشته جایگزینی دندانهای از دست رفته با روشهای مختلفی انجام میشد که گاهی اوقات به خوبی روی هم قرار نمیگرفتند. در حال حاضر ایمپلنت دندان یکی از روشهای بسیار موثر و پرطرفدار است که انواع مختلفی دارد و هر یک متناسب با نوع فک و موقعیت دندان از بین رفته زیر نظر دندانپزشک متخصص انجام میشوند. ایمپلنت دندان (Dental implant) یک روش مناسب برای جایگزین کردن دندانهای از دست رفته است. آنها پایههای کوچکی هستند که با اتصال به استخوان فک درون ریشه دندان جای میگیرند.
شرایط ایده آل این است که به ازای هر دندان از دست رفته یک واحد کاشت ایمپلنت دندان انجام شود. مدت زمان کاشت دندان که به آن کاشت ایمپلنت دندان هم می گویند می تواند با توجه به عوامل مختلف، زمان های مختلفی را به خود اختصاص دهد. مراحل ایمپلنت دندان یا مراحل کاشت دندان دارای دو فاز درمانی می باشد. در مواردی که بیمار نیاز به درمان های پیچیده تر مانند پیوند استخوان دارد، هزینه ها می تواند به طور قابل توجهی افزایش یابد.
در این روش کاشت دندان، پایه ایمپلنت به استخوان فک جوش خورده و پس از مدتی دندان های مصنوعی جایگذاری می شوند. این نوع دندان اجازه جویدن و گاز زدن مواد غذایی را به صورت طبیعی برای بیمار فراهم کرده و در حین جویدن جابجا نمی شود، این درحالیست که تفاوت در روش اجرا، مهم ترین فرق ایمپلنت دندان با متد بریج است. مهم ترین مزیت ایمپلنت دندان برای جایگزینی دندان از دست رفته، عدم نیاز به تراش دندان های مجاور است. این در حالیست که در روش های قدیمی کاشت دندان مانند بریج با تراش دندان های مجاور، از آن ها به عنوان پایه نگهدارنده روکش استفاده می شود. در کاشت ایمپلنت دندان بخش ریشهای توسط جراح، داخل استخوان فک قرار میگیرد و بخش تاجی که به آن پروتز ایمپلنت گفته می شود بر روی بخش ریشه ای سوار می شود. باید بتواند در غذا خوردن و تکلم برای بیمار راحتی لازم را بوجود آورد.
سپس روکشها را روی آن سوار میکنند و میتوانند یک دندان کامل را بازسازی کنند. استفاده از این روش امروزه برای بازیابی قدرت جویدن و زیبایی لبخند بسیار کاربردی است. ایمپلنت دندان نهتنها راهحلی برای بهبود ظاهر است، بلکه سرمایهگذاری در سلامتی و کیفیت زندگی به شمار میرود. اگر به دنبال اطلاعات دقیق درباره قیمت ایمپلنت دندان در تهران هستید یا میخواهید با فناوری ایمپلنت دیجیتال آشنا شوید، توصیه میشود با یک متخصص مشورت کنید.
مرحله اول؛ مراجعه به دندانپزشک متخصص برای کاشت دندان در کلینیک شرق تهران یک مشاوره بین بیمار و دندانپزشک جهت بررسی سوابق درمانی بیمار، وضعیت فک، دندان ها و سلامت دهان صورت می گیرد. یکی از مزایای مهم ظاهر بسیار زیبا و طبیعی آنهاست، ایمپلنت ها به دندان های طبیعی بسیار شبیه اند و از آنجا که در استخوان فک محکم می شوند ماندگاری زیادی دارند.2. بعد از کاشت ایمپلنت دندان، لازم است تا به مدت چند روز از خوردن غذاهای سخت و سفت خودداری کنید تا به ایمپلنت آسیب نرسد و فرآیند بهبودی بهتر صورت گیرد. در این مدت، بهتر است غذاهایی را مصرف کنید که نرم و راحت برای جویدن باشند. همچنین، باید از غذاهای داغ، چرب و ادویهدار پرهیز کنید تا از التهاب و عفونت جلوگیری شود. رعایت این نکات به بهبود سریعتر و موفقیتآمیزتر کاشت ایمپلنت کمک میکند.
اباتمنت معمولاً یک عمل جراحی جزئی است که می تواند تحت بی حسی موضعی انجام شود. ایمپلنت به نوع درمانی گفته میشود که برای دندانهای از دست رفته مورد استفاده قرار میگیرد. انواع ایمپلنت به صورت تک مرحلهای و دو مرحلهای و فوری می باشد که نوع مناسب درمان توسط پزشک متخصص برای هر بیمار تشخیص داده میشود. قرار است در طی فرآیند ایمپلنت، پایه تیتاتینیوم به استخوانهای فک به خوبی متصل شده و جوش بخورد؛ بنابراین حتماً باید تراکم استخوانی به اندازه کافی باشد. در غیر اینصورت متخصص ایمپلنت با اضافه کردن پودر استخوان در ناحیه مورد نظر، تراکم استخوانی مورد نیاز را فراهم میکند. ایمپلنت دندان توسط شرکتهای مختلفی ساخته و ارائه میشود که مطمئناً تفاوت کیفیت ساخت آنها در نتیجه درمان بیمار بسیار موثر خواهد بود.
اگر برای انجام آن نزد یک دندانپزشک ماهر و با تجربه نروید میتواند باعث ایجاد عفونت در محل کاشت یا آسیب عصبی مثل سوزن سوزن شدن لثه و درد شود. 3) مراقبت های بعد از کاشت دندان به منظور جلوگیری از عفونت لق شدن ایمپلنت دندان و یا فشار ایجاد شده اشاره کرد. سایر شیوه های درمانی نیاز به تعویض دوره ای و یا اینکه ترمیم دارد، اما کاشت دندان یک شیوه دائمی محسوب می شود که یکی دیگر از مزیت های ایمپلنت دندان است. برخلاف تصورات اشتباه رایج در مورد ایمپلنت دندان که در بین مردم متداول است باید گفت که این شیوه کاشت دندان کاملاً طبیعی بوده و همانند دندان خود فرد در دهان است. عمل ایمپلنت دندان بازه زمانی خاصی ندارد و ممکن است برای هر بیماری تجویز شود؛ اما اغلب متخصصان ایمپلنت توصیه میکنند جوانان تا زمانی که دوره رشدشان کامل نشده، به سراغ عمل ایمپلنت نروند. چون در این دوره ساختار استخوانی فک همچنان در حال رشد و تغییر است و میتواند روی ظاهر ایمپلنت و کیفیت آن تاثیر مستقیم بگذارد.
و اینکه برای کاشت ایمپلنت ابتدا باید وضعیت استخوان فک و لثه هاتون بررسی شود و بعد برای کاشت اقدام شود. به طور کلی روش کاشت ایمپلنت به این ترتیب است که ابتدا فیکسچر یا همان قسمتی که قرار است جایگزین ریشه دندان شود با استفاده از جراحی و یا لیزر در داخل فک و به جای دندان از دست رفته، جایگذاری میگردد . امروز جدیدترین تکنولوژی که برای کاشت دندان به کار برده می شود ایمپلنت دیجیتال است.
در برخی موارد به دلیل ابتلا به بعضی از بیماریها و مواردی دیگر ممکن است بیمار امکان کاشت دندان نداشته باشد. بعد از گذشت حدود ۲ الی ۳ ماه و بهبودی بافت لثه و جوش خوردن استخوان فک با پایه ایمپلنت، بیمار مجدداً به کلینیک دندانپزشکی مراجعه میکند. بافت لثه با ایجاد یک برش کوچک کنار زده شده و هیلینگ کپ بر روی پایه قرار داده میشود. جراح با دستگاههای پیچ مانند ایمپلنت را در استخوان فکر قرار میدهد تا بهعنوان لنگر دندان مصنوعی به نام تاج عمل کند. سپس دستگاهی به نام اباتمنت دندان مصنوعی را به ایمپلنت دندان متصل خواهد کرد. این تاج به صورت سفارشی، متناسب با فک و دهان هر فرد ساخته میشود تا با رنگ دندانهای او مطابقت داشته باشد.
پروسه نصب به این شکل است که ابتدا باید اباتمنت ایمپلنت روی پایه آن قرار گیرد. اباتمنت بخش میانی ایمپلنت است که نقش رابط را بین فیکسچر ایمپلنت و تاج دندان دارد. در مقاله «اباتمنت ایمپلنت چیست؟» میتوانید با انواع اباتمنتها و مزایای آنها آشنا شوید. در صورت عدم رعایت بهداشت دهان و دندان، تجمع باکتریها میتواند منجر به بوی بد دهان شود. مراقبتهای منظم و تمیز نگهداشتن ایمپلنتها از این مشکل جلوگیری میکند.
امروزه تکنیک های بسیار مدرن و پیشرفته ای برای کنترل درد به وجود آمده است که سبب می شود تا درد ناشی از جراحی های مختلف دندانپزشکی به حداقل برسد. در بسیاری از موارد دندانپزشک می تواند انواع مختلفی از آرام بخش هارا به بیمار تزریق کند تا سطح اضطراب و درد را در بدن او تعدیل کند. حقبیمه تکمیلی گروهی برای ایمپلنت و سایر خدمات دندانپزشکی مطابق با نوع پوششها و سقف تعهدات تعیین میشود.
لازم به ذکر است که مراحل ساخت پروتز به مراحل کلینیکی و لابرتواری تقسیم می شود که در این مطلب ما به مراحل کلینیکی اشاره خواهیم کرد. این مشکل بیشتر در افرادی رخ میدهد که سیگار میکشند یا دارای بیماریهای مزمن هستند. اگر ایمپلنت ها با طرح ها، قطرها و زوایای مختلف کاشته شوند، بهتر است که با روکش آنی بهم متصل شده و به صورت گروهی روکش شوند در این صورت در تحمل فشارهای جویدن بهم کمک می کنند. معمولا پس از سن 18 سالگی محدودیتی وجود ندارد و امکان انجام ایمپلنت تا هر سنی وجود دارد.
دندان های آسیاب دندان های پهن و مسطحی هستند که در پشت دهان قرار دارند. هنگام غذا خوردن، دندانهای آسیاب به خرد کردن، آسیاب کردن و له کردن غذا کمک میکنند تا بلع آن آسانتر شود. دندانپزشک لثه را باز میکند تا استخوان فک نمایان شود و سپس ایمپلنت را در استخوان قرار میدهد. سپس چندین ماه طول می کشد تا پست ایمپلنت دندان آسیاب با استخوان جوش بخورد؛ در این مدت بیمار می تواند از پروتز برای جایگزینی دندان از دست رفته استفاده کند. هنگامی که پایه فلزی در فک محکم شد، دندانپزشک متخصص، اباتمنت را روی آن ثابت می کند.
برای جوش خوردن مناسب فیکسچر در فک، استخوان این ناحیه باید تراکم و بافت مناسبی داشته باشد. سالم بودن و تراکم کافی استخوان فک، بیشترین تاثیر را در استحکام و دوام ایمپلنت دارد. اگر استخوان این ناحیه شرایط لازم برای نگهداری پایه ایمپلنت را نداشته باشد، ابتدا، عمل پیوند استخوان برای بیمار انجام میشود. البته بخشی از مراحل ایمپلنت دندان با بیمه پایه و بیمه تکمیلی انفرادی نیز پوشش داده میشود. اما این نوع بیمهها، ایمپلنت دندان را در دسته خدمات زیبایی قرار داده و هزینههای آن را پرداخت نمیکنند.
روشهای این دو درمان دندان کاملاً متفاوت است، ایمپلنتهای دندانی نیاز به یک روش جراحی برای کاشت ریشه دندان مصنوعی دارند، در حالی که روکشهای دندانی شامل فرآیند باندینگ غیرتهاجمی برای چسباندن پوستههای نازک به جلوی دندانها هستند. در روش بریج، دو دندان کناری تراش داده می شوند و روی آن ها نیز روکش می شود. بنابراین در روش بریج برای انجام یک واحد دندان به تراش و روکش کردن سه دندان نیاز است. در روش ایمپلنت حتی اگر بیمار کل دندان های خود را از دست داده باشد، به راحتی می توان دندان های از دست رفته او را جایگزین کرد.
جویدن، صحبت کردن، هضم غذا، از دست دادن زیبایی از جمله مواردی است که بعد از از دست دادن دندان برای شما رخ می دهد. ایمپلنت دندان از مشکل در جویدن و صحبت کردن گرفته تا کاهش اعتمادبهنفس و تأثیر منفی بر زیبایی لبخند را به راحتی هرچه تمام تر رفع می نماید. در مواردی که چند ایمپلنت دندانی در یک ناحیه کاشته شده و پروتز بریج مانند روی آن نصب باشد، مقاومت بریج از رشد اسکلتال جلوگیری کرده و دفرمی صورت برای بیمار پیش می آید.
مینی ایمپلنت ها در واقع از نظر ظاهری همان مدل ایمپلنت رایج و معمول هستند؛ اما در ابعاد کوچکتر خواهند بود. بنا به نظر دندانپزشک زمانی که بیمار مشکلات فکی و یا نیاز به انجام سریع درمان دارد، این مدل از ایمپلنت برای او کار میشود. ایمپلنت داخل استخوانی همانطور که از نامش پیدا است؛ درون استخوان فک قرار داده می شود و معمولا استحکام بالاتری نسبت به نمونه بیرون استخوانی دارد. زنان باردار یا شیرده، افراد دارای بیماری خاص مانند دیابت یا سرطان یا نقص ایمنی بدن از جمله این افراد هستند. در فیلم ایمپلنت دندان که نمونه ای از کار ایملپنت دندان برای مراجعین مرکز ایمپلنت شرق تهران است، می توانید مشاهده کنید که با جایگزینی ایمپلنت برای دندان های از دست رفته؛ می توان ظاهر و لبخندی زیبا را به ارمغان آورد.
ایمپلنت دندان یک نوع پروتز کاشتنی و یک روش درمانی در حوزه دندانپزشکی برای جایگزینی دندانهایی است که به دلیل پوسیدگی، آسیبدیدگی یا بیماریهای لثه از بین رفتهاند. ایمپلنتها با قرار گرفتن در بافت لثه و زیر استخوان فک به عنوان ریشه دندان طبیعی عمل میکنند. به عبارت دیگر، ایمپلنت دندون معادل یک پیچ فلزی است که درون استخوان جای میگیرد و پس از گذشت چند ماه به استخوان متصل میشود. این پیچ به گونهای طراحی شده است که به عنوان یک جسم خارجی شناخته نشود و با فک شما سازگاری مناسبی داشته باشد.
اگر در فک بالا بخواهیم قسمت کام را حذف کنیم باید از ۵ پایه استفاده کنیم. خیلی قبل تر از این که دندانپزشکی به عنوان یک تخصص مستقل از سایر حرفه ها جدا شود لویی پاستور اهمیت و روش های ضد عفونی و استریلیزایسیون ابزار پزشکی را به عنوان یک اصل علمی مطرح نموده بود. بنابراین دندانپزشکی از ابتدای مستقل شدن داراری دستور العمل های دقیق بهداشتی بوده است که حتی در مقابل متداول ترین میکروب ها از قبیل ویروس هپاتیت، ایمنی ایجاد می نماید. 2- زمانی که از ایمپلنت دندانی استفاده می کنیم می توانیم یک تغذیه مناسب داشته باشیم، درست مثل زمانی که فرد از دندان خود فرد استفاده می کرد. هیچ کدام از جایگزین های دندان نمی توانند به راحتی ایمپلنت تغذیه مناسب را را به ما برگردانند.
عمل ایمپلنت اگر به درستی و پیش متخصص ایمپلنت انجام شود، کمترین ریسک ممکن را دارد؛ اما همچنان 3 تا 4 درصد از ایمپلنتهای دندان ممکن است دچار عوارض کوتاهمدت یا بلندمدت شوند. نحوه کاشت ایمپلنت بدون جراحی به این شکل است که ابتدا عکسبرداریها و معاینات لازم روی بیمار صورت میگیرد. سپس با استفاده از دریلینگ یا لیزر سوراخ کوچکی روی لثه ایجاد میشود تا فضای لازم برای کاشت پایه ایمپلنت فراهم شود. بعد از اینکه پایهگذاری صورت گرفت، بیمار باید چند وقتی را استراحت کند تا پایه ایمپلنت به استخوان لثه جوش بخورد. اطلاعات کاملتری در این باره در مقاله تفاوت ایمپلنت دیجیتال و معمولی می توانید مطالعه نمایید. نکته دیگر اینکه عمل کاشت ایمپلنت بدون جراحی نیاز به تخصص بالایی دارد.
اباتمنت ممکن است همزمان با فیکسچر روی فک قرار داده شود یا اینکه پس از انجام استئو اینتگراسیون روی پست ایمپلنت پیچ شود. پس از کاشت ایمپلنت، بیمار باید زمان بگذارد تا ایمپلنت بهبود یابد و با استخوان فک جوش بخورد. این فرآیند که osseointegration نامیده می شود، می تواند چندین ماه طول بکشد. در این مدت به بیمار توصیه می شود از مصرف غذاهای سفت یا جویدنی خودداری کند و برای جلوگیری از عفونت، بهداشت دهان و دندان را رعایت کند. لق شدن ایمپلنت دندان از نادر ترین اتفاقاتی است که ممکن است در پی کاشت آن پیش آید. تنها راه درمان این مشکل خارج کردن ایمپلنت، درمان بافت های آسیب دیده و کاشت دوباره است.
روش های دیگری مانند دندان مصنوعی و بریج دندان وجود دارند که با هزینه کمتر می توانند جایگزین دندان از دست رفته باشند. اندازه مینی ایمپلنت تقریباً نصف ایمپلنت دندان معمولی است و قطر آن تقریباً در اندازه یک خلال دندان میباشد. برای بیمارانی که استخوان فک آنها تحلیل رفته است و نمیتوانند ایمپلنت معمولی استفاده کنند، مینی ایمپلنت به عنوان روش جایگزین مطرح میشود. زمان مناسب برای کاشت ایمپلنت دندان از سن 18 سالگی به بعد است که رشد فک کامل شده است ، ایمپلنت باید دقیقا شبیه به دندان های طبیعی نگهداری و مراقبت شوند. اما چالش اصلی اینجاست که بیمههای تکمیلی همه روشهای درمانی دندانپزشکی را پوشش نمیدهد.
در این روش زمانی که بیمار برای کشیدن دندان مراجعه میکند، میتواند عمل کاشت ایمپلنت را نیز انجام دهد. درواقع درست پس از کشیدن دندان، پایه ایمپلنت جای دندان بیرون آورده شده را میگیرد. در اولین جلسهای که بیماران برای ایمپلنت دندان اقدام میکنند، دندانپزشک معالج وضعیت عمومی بیمار را بررسی کرده و با تهیه عکسهای مخصوص به معاینه وضعیت دندانها و لثه بیمار میپردازد. سپس درباره چگونگی عمل، مراحل آن، هزینه ایمپلنت دندان، نوع و بهترین برند ایمپلنت و طول درمان به بیمار توضیحات لازم را ارائه میکند. اگر بیمار با توضیحات ارائه داده شده موافق باشد، مراحل ایمپلنت از جلسه دوم شروع میشود. دندان ایمپلنت چیست؟ به زبان ساده، ایمپلنت پروتزی است که برای جایگزینی دندانهای کشیده شده استفاده میشود.
{بله، با جایگزینی دندانهای از دست رفته، ایمپلنتها میتوانند به عمر روکش دندان چقدر است؟ حفظ ساختار صورت و جلوگیری از افتادگی گونهها کمک کنند. اگر دندان بیمار شکسته یا به شدت پوسیده شده باشد لازم است ریشه و بقایای دندان را کاملا تخلیه کرد. پس از مراجعه به دندانپزشک متخصص، مراحل ایمپلنت دندان با معاینه و مشاوره اولیه آغاز شده و پس نصب روکش دندان پایان مییابد. اما بعد از 18 سالگی و تکامل رشد استخوانها محدودیتی برای ایمپلنت وجود ندارد. در موارد محدود و شرایط خاص کاشت ایمپلنت در سن کمتر از 18 سالگی انجام میشود.
{ایمپلنت یا کاشت دندان یک روش جایگزین برای دندانهای از دست رفته است. اینروزها استفاده از این روش درمانی بسیار پرطرفدار شده اما باید در انتخاب دندانپزشک باتجربه و ماهر برای انجام آن دقت کنید. زیرا این روش دائمی بوده و با قرار گرفتن پیچ درون استخوان فک میتواند در صورت عدم رعایت اصول اولیه موجب بروز عوارض شود. پس از مرحله کاشت فیکسچر، بیمار باید مراقبتهای بعد از جراحی را به دقت پیگیری کند تا پایه ایمپلنت به استخوان فک جوش بخورد. پس از بخیه خوردن لثه، دندانپزشک برای فرم دهی لثه و جلوگیری از بروز عفونت و تشکیل پلاک دندانی اطراف فیکسچر در طول دوره درمان، قطعه ای به نام هیلینگ را روی فیکسچر قرار میدهد.
شهرت برند آلمانی برای مواردی مانند ایمپلنت دندان، فوری، کات دندان یک مرحله و دو مرحله ای و ایجاد فاصله های بسیار نازک انتخاب ایده آلی میباشد. سوالی که برای کاشت دندان با درمان ایمپلنت پیش میآید در خصوص عوارض ایمپلنت است که میتوان بیان داشت در صورتی که شما نزد متخصص ایمپلنت دوره درمان خود را بگذرانید، نیاز نیست نگرانی در این خصوص داشته باشید. این دستگاه با اسکن کامل فک، دهان و صورت بیمار، امکان مشاهده نحوه قرارگیری ایمپلنت را پیش و پس از نصب فراهم میکند.
در صورتی که شرایط لثه و استخوان بسیار آماده باشد، میتوان در همان جلسهای که دندان کشیده میشود، پایه ایمپلنت نیز در داخل فک قرار داده شود. همچنین در صورت تشخیص دندانپزشک میتوان قالبگیری کرده و پروتز موقتی نیز بر روی آن نصب شود. این روش باعث پر شدن جای خالی دندان میشود و به همین خاطر برای ایمپلنت دندانهای جلویی بسیار مناسب است. آزمایشات لازم همچون عکسبرداری، ارزیابی استخوانها و دندانهای مجاور ناحیه بیدندانی، مقاومت لثه و سلامت آن بررسی میشود.
همچینین سعی کردیم به سوالات رایج شما در مورد ایمپلنت دندان نیز پاسخ دهیم. اگر جای خالی دندانی شما را آزار میدهد و به دنبال یک مرکز تخصصی برای کاشت ایمپلنت هستید، با کلینیک ایده آل تماس گرفته و برای مراجعه به متخصصان این مرکز نوبت بگیرید. عمل جراحی ایمپلنت با بیحسی موضعی ناحیه دندان از دست رفته انجام میشود و فرد در حین جراحی دردی را احساس نمی کند. با از بین رفتن اثر داروی بی حسی تا چند روز اندکی احساس درد وجود دارد که با داروهای مسکن رفع میشود. بهترین مزیت ایمپلنت دندان حفظ استخوان بدون دندان و جلوگیری از تحلیل استخوان میباشد .
این بیمه هر نوع خدمات زیبایی که روی دندانها انجام شود را پوشش نخواهد داد که یکی از مهمترین آنها ایمپلنت دندانهاست؛ بنابراین اگر حتی بهترین بیمه تکمیلی را نیز خریده باشید نمیتوانید از پوششهای آن برای ایمپلنت دندان استفاده کنید. مجددا تاکید میکنیم که کاشت دندان ایمپلنت، فرایندی تخصصی و پیچیده و بهترین روش برای پر کردن جای دندانها است. اگر قصد ایمپلنت دارید بهتر است ابتدا برای معاینههای لازم به یک دندانپزشک متبحر مراجعه نمایید. مهارت دندانپزشک به عنوان جراحی که قرار است فرایند کاشت ایمپلنت دندان را برای شما انجام دهد، نقشی اساسی روی بروز عوارض ایمپلنت دندان دارد. با توجه به تعداد زیاد مراحل ایمپلنت دندان و نیاز به جراحیهای چندگانه، احتمال بروز عوارض در هر یک از این مراحل وجود دارد.
در این روش از ایمپلنت های پیچی متداول استفاده نمی شود، این نوع کاشت هم ایمپلنت است اما دندانی کشیده نمی شود، چون از پیچ های فلزی استفاده نمی شود به این روش، کاشت دندان بدون ایمپلنت هم معرفی بهترین برندهای ایمپلنت آمریکایی گفته می شود. اگر بیمار دندان خود را از قبل کشیده باشد از این روش نمی توان استفاده کرد. حتما باید قبل از اتمام هفته تمام ایمپلنت شبیه سازی شده در محل کاشته شود زیرا بعد از دو هفته حفره استخوانی که قبلا دندان در آن قرار داشته با بافت های ترمیمی پر می شود و این نوع ایمپلنت قابل جایگزین نخواهد بود. مزیت این روش این است که دقیقا شبیه دندان خود بیمار است و نمای فلز را نخواهد داشت.