ایمپلنت دیجیتال دارای کاربردهای زیاد و متفاوتی است و حتی افراد دارای دیابت نیز میتوانند آن را استفاده کنند. افرادی که شرایط زیر را داشته باشند میتوانند برای کاشت دیجیتالی اقدام کنند. معمولا زمان لازم برای کاشت دندان ایمپلنت دیجیتال دو ساعت است و مانند ایمپلنت های سنتی نیازی به صرف زمان زیادی ندارید.
با مراقبت های صحیح، ایمپلنت می تواند سال ها بدون مشکل باقی بماند و به عملکرد طبیعی خود ادامه دهد. البته انجام این روش نیاز به شرایط خاص دارد و هرکسی نمی تواند از آن استفاده کند. به نظر شما کاشت ایمپلنت دیجیتال برای چه کسانی مناسب است؟ برای دریافت پاسخ سؤال با دکتر محمد عاطفت همراه باشید . از دست دادن دندان در سنین میانسالی فراتر از یک مشکل ظاهری است و میتواند بر توانایی جویدن غذا، وضوح گفتار و اعتماد به نفس افراد تأثیر عمیقی بگذارد.
در برخی از دستگاه های قالب گیری دیجیتالی کمی پودر دی اکسید تیتانیوم به دندانها پاشیده میشود تا اسکن هر دو قوس دندانی انجام شود. بیشتر قالب گیری های دیجیتالی یک نمایشگر دارند که تصویر را میتوان روی آن مشاهده کرد. ایمپلنت دیجیتال از مدل سازی کامپیوتر سه بعدی برای بررسی شرایط استخوان فک و موقعیت قرار گیری رشته های عصبی استفاده می کند. دندانپزشک با داشتن این اطلاعات معتبر میتواند عمل کاشت ایمپلنت را با کمترین شکاف در فک انجام دهد.
همچنین، کسانی که دارای استخوان فک کافی نیستند و نیاز به پیوند استخوان دارند هم کاندیداهای مناسبی برای ایمپلنت دیجیتال محسوب میشوند. ایمپلنت دیجیتالی چیست؟ ← ایمپلنت دیجیتال روشی نوین در دندانپزشکی است که با استفاده از تجهیزات دیجیتالی مخصوص، میزان درد و خونریزی جراحی ایملپنت دندان را کاهش میدهد. این روش نرخ موفقیت بالایی دارد و برای کسانی که به دنبال تضمین درمان خود هستند، گزینه ای مناسب به حساب میآید. در برنامهریزی برای روشهای ایمپلنت دندان دیجیتال، تصویربرداری دیجیتال نقش مهمی ایفا میکند.
دندانپزشک میتواند از دوربین های داخل دهانی استفاده کند و وضعیت همه دندان ها را به راحتی ببیند و ساختارهای داخل دهان را با نمایی بزرگ مشاهده و تحلیل نماید. دوربین داخل دهانی حاوی یک لامپ کوچک است که فضای داخل دهان را کاملا روشن می کند و به این ترتیب تصاویر واضح و بزرگی از نمای بیرونی لثه، دندانها و غیره بر روی نمایشگر حاصل می کند. © 2023 کلینیک دندانپزشکی دیجیتال دکتر افشین میرزایی | کلیه حقوق سایت متعلق به دکتر افشین میرزایی می باشد. برای اینکه به طور کامل تفاوت ایمپلنت سنتی و دیجیتالی را بدانید به خوبی در اینجا توضیح داده شده است. _ در ایمپلنت های سنتی بیمار درد بیشتری را احساس میکند اما در ایمپلنت دیجیتال سطح درد بسیار پایین می باشد.
این روش حدود یک الی دو هفته زمان میگیرد اما دیگر روشهای سنتی به زمان بیشتری نیاز دارند. سلامت دهان و دندان بسیار مهم است، به همین دلیل باید به یک کلینیک معتبر با پزشکان مجرب مراجعه کنید تا خدمات مورد نیاز خود را به خوبی و درستی دریافت نمایید. _ در ایمپلنت های سنتی کاشت دندان در چند مرحله انجام می شود اما در ایمپلنت های دیجیتالی، پس از کشیده شدن دندان بلافاصله کاشت دندان در یک مرحله و فوری انجام می شود.
با استفاده از مدل سازی کامپیوتری سه بعدی شرایط استخوان فک و موقعیت قرار گرفتن رشته های عصبی مورد بررسی قرار می گیرد. اطلاعاتی که در این بخش به دست می آید کمک می کند تا فرآیند کاشت ایمپلنت دندان با کمترین شکاف و کمترین آسیب به فک طراحی و اجرا شود. هدف و قصد استفاده از ایمپلنت دیجیتال ایجاد شکافی بسیار کم و کاهش قابل توجه میزان دردی است که در ایمپلنت سنتی بیمار تحمل می کرد.
این اطلاعات دقیق به دندانپزشک کمک می کند تا جراحی کاشت ایمپلنت را با دقت بیشتری انجام دهد. هزینه ایمپلنت دیجیتال به دلیل استفاده از فناوریهای نوین و تجهیزات پیشرفته، نسبت به ایمپلنتهای سنتی بیشتر است. بازسازی تاج دندان این روش شامل مراحل دقیقتری است از جمله اسکن سهبعدی فک، استفاده از سرجیکال گاید و شبیهسازیهای دیجیتال که همه اینها نیاز به دستگاههای خاص و تخصص بالاتری دارند. جای خالی دندان به هر دلیلی، علاوه بر تحت تاثیر قرار دادن زیبایی می تواند مشکلات زیادی را برای سلامتی دهان و دندان ایجاد کند. امروزه یکی از بهترین روش هایی که برای جایگزینی دندان از دست رفته مورد استفاده قرار می گیرد، ایمپلنت دندان است.
ایمپلنت دیجیتال جایگزین ایمپلنت معمولی می باشد که مزیت های بسیاری نسبت به ایمپلنت معمولی دارد. در این روش دندانپزشک بصورت کامل در کوتاه ترین زمان ممکن ایمپلنت دیجیتالی و پروتز دندان را با بالاترین کیفیت توسط داده های کامپیوتری که از اسکن دهان و فک شما گرفته می شود طراحی میکند. استفاده از فناوری دیجیتال در ایمپلنتهای دندانی دقت بیشتری را در مقایسه با پروتزهای معمولی تضمین میکند. با استفاده از شبیهسازیهای کامپیوتری سهبعدی، دندانپزشک میتواند وضعیت استخوان و موقعیت عصب را قبل از شروع عمل ایمپلنت به دقت ارزیابی کند.
به همین دلیل توصیه میکنیم اگر ساکن تهران هستید به بهترین متخصص ایمپلنت دیجیتال در تهران مراجعه کنید. در این روش کاشت ایمپلنت دندان، از یک شبیه سازی نرم افزاری سه بعدی به منظور بررسی وضعیت استخوان فک و موقعیت عصب استفاده می شود. در روش کاشت ایمپلنت دیجیتالی برخلاف کاشت ایمپلنت سنتی، از کمترین برش استفاده می شود؛ به همین دلیل درد ناشی از این روش کاشت دندان به حداقل ممکن می رسد. عمر ایمپلنت دیجیتال به طور متوسط حدود ۲۰ سال است، اما با رعایت مراقبتهای مناسب، انتخاب برند با کیفیت و مراجعه منظم به یک دندانپزشک متخصص، میتوان این مدت را به طور قابل توجهی افزایش داد. یکی از مزایای عمده ایمپلنت دیجیتال، دقت بالا در فرآیند کاشت است که نه تنها احتمال موفقیت درمان را در کوتاهمدت و بلندمدت بالا میبرد، بلکه خطر عوارض و مشکلات احتمالی را کاهش میدهد. این دقت در کاشت ایمپلنت باعث میشود که ایمپلنت به درستی در استخوان فک قرار گیرد و در نتیجه طول عمر آن افزایش یابد، تا جایی که در شرایط مطلوب میتواند به یک درمان دائمی تبدیل شود.
جهت اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله بهترین سن برای انجام ایمپلنت را مطالعه کنید. تورم لثه بعد از ایمپلنت و لق شدن پایه ایمپلنت چیست ؟ در مطالب سایت دندانپزشکی دکتر بنیانیان درباره این موضوعات به شما توضیح دادیم. توجه داشته باشید که مثال ما هیچ اشارهای به راحتی این فرایند و کاهش چشمگیر درد و خون ریزی نیز ندارد! شما میتوانید با مطالعه مقاله درمان عفونت لثه بعد از ایمپلنت هم اطلاعات خوبی به دست بیاورید.
مراحل بعدی پس از هشت تا ۱۲ هفته بعد انجام میشود تا در این مدت پایه ایمپلنت به استخوان فک جوش بخورد. معمولا دندانپزشک میتواند کاشت هر پایه را در کمتر از ۳۰ یا حتی ۱۵ دقیقه انجام دهد. این در حالی است که جراحی ایمپلنت معمولی در اغلب موارد چندین پروتز ثابت دندان چیست؛ مراحل درمان و نحوهی انجام آن ساعت طول میکشد.
پس در حقیقت، در پاسخ به سوال ایمپلنت دیجیتال چیست، باید بگوییم ایمپلنت دندان دیجیتال یک روش برای کاشت دندان نیست. بلکه مجموعهای از ابزارهایی که به دندانپزشک کمک میکند تا فرایند ایمپلنت را به شکلی سادهتر و راحت تر انجام دهد. معمولاً 10 تا 20 دقیقه در هر روش جایگزینی ریشه دندان در مقابل مدت زمان طولانی تر برای ایمپلنتهای دندانی معمولی به معنای صرفهجویی در ساعات با ارزش در چندین جلسه است. این دستگاههای با تکنولوژی بالا تصاویر دقیقی از ساختار دهان شما ارائه میکنند تا به برنامهریزی دقیق که هر ایمپلنت دقیقاً کجا میرود، کمک میکند. ایمپلنت دیجیتال نه تنها احساس ناخوشایند از دست دادن دندانها را از بین میبرد؛ بلکه به بهبود وضوح گفتار نیز کمک میکند که میتواند توسط پروتزهای نامناسب تحت تأثیر قرار گیرد. بنابراین، نه تنها با جراحی ایمپلنت دندانی دیجیتال لبخندی مطمئن خواهید داشت، بلکه گفتار شما نیز واضحتر میشود.
بهویژه افرادی که مشکلاتی مانند دیابت دارند، باید اطمینان حاصل کنند که بیماریشان تحت کنترل است تا احتمال عوارض جراحی کاهش یابد. برای انجام جراحی ایمپلنت، لثهها و دهان باید عاری از هرگونه عفونت و مشکل باشد. ایمپلنتهای دیجیتال به گونهای طراحی میشوند که شباهت زیادی به دندانهای طبیعی دارند و از نظر شکل و رنگ بهطور کامل با دندانهای موجود هماهنگ میشوند. این روش به دلیل دقت و برشهای کوچکتر، دوره بهبودی سریعتری دارد و بیمار میتواند خیلی سریع به فعالیتهای روزمره خود بازگردد. پیش از جراحی، بیمار میتواند با مشورت دندانپزشک، از مسکن استفاده کند تا درد و ناراحتی ناشی از جراحی را کاهش دهد. به دلیل دقت بسیار بالا در انجام این نوع درمان و به صفر رساندن خطاها پزشکی هزینه آن کمی بالاتر از سایر روشهای درمانی خواهد بود.
با وجود آن که هزینه اولیه ایمپلنت دیجیتال ممکن است بیشتر از روشهای سنتی باشد، اما به دلیل سرعت بیشتر درمان و بهبودی، هزینههای بلندمدت کاهش مییابد. در حالی که روشهای معمولی به دلیل نیاز به مراحل بیشتر و طولانیتر، ممکن است در مجموع هزینه بالاتری داشته باشند. ایمپلنت با فناوری پیشرفته دیجیتال و ایمپلنت سنتی یا معمولی دو روش کاشت دندان هستند که هر کدام مزایا و معایبی دارند. ایمپلنت دیجیتال می تواند یک جایگزین بسیار مناسب برای ایمپلنت معمولی باشد. آیا تا به حال به این فکر کردهاید که در طی کاشت ایمپلنت دندان دیجیتال چه اتفاقی میافتد؟ هر مرحله از فرایند قرار دادن در زیر به تفصیل شرح داده شده است.
برای دریافت مشاوره آنلاین از پزشکان و متـخصصان ما، با ما در ارتباط باشید. البته لازم به ذکر است که دقت بسیار بالا و کمترین میزان آسیب به استخوان فک و یا لثه و همچنین کاهش دیگر عوارض جانبی از جمله مزایای مهم این روش به شمار میرود. پس از اتمام جراحی و بهبود اولیه ایمپلنت، روکش دیجیتال که با استفاده از دادههای اسکن و طراحی دیجیتال قبلی ساخته شده است، روی ایمپلنت قرار داده میشود. این روکشها معمولاً از مواد پیشرفته مانند سرامیک ساخته میشوند که بسیار شبیه به دندانهای طبیعی به نظر میرسند. پس از دریافت اسکنهای سهبعدی و تصویربرداری دقیق از فک و دهان، نوبت به مرحله طراحی دیجیتال ایمپلنت میرسد.
این بدان معنی است که کاشت ایمپلنتهای دندانی دیجیتال دقیقتر از کاشت ایمپلنت سنتی است که میتواند نتیجه موفقیتآمیزتری داشته باشد. در کلینیک دندانپزشکی مدرن تاج، ما به خود میبالیم که در مورد آخرین تجهیزات و روشهای صنعت از جمله ایمپلنتهای دندانی دیجیتال به روز هستیم. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید تا درباره تعریف، مراحل، مزایا و معایب، قیمت و تفاوت ایمپلنت دیجیتال با ایمپلنت سنتی آشنا شوید. در روش سنتی کاشت ایمپلنت، دندانپزشک با استفاده از قالبگیریهای سنتی، طرح درمان را آماده میکرد. اما در ایمپلنت دیجیتال، از اسکن سه بعدی دهان بیمار و نرمافزارهای پیشرفته طراحی، یک مدل دقیق و مجازی از فک و دندانهای بیمار ایجاد میشود.
در ادامه با ما همراه باشید تا بیشتر با این روش ایمپلنت دندان و مزایا و معایب آن آشنا شوید. ایمپلنت دیجیتال یک روش کاشت دندان بدون درد و خونریزی با استفاده از ابزارهای 3 بعدی است. برای انجام ایمپلنت دیجیتال، باید استخوان فک در محل کاشت کافی و سالم باشد.
این امر باعث میشود که جراحی با دقت و سرعت بیشتری انجام شود و میزان عوارض و درد بیمار کاهش یابد. با استفاده از فناوریهای دیجیتال، ابتدا وضعیت دهان و استخوانهای فک بیمار بررسی میشود و پس از آن براساس محاسبات دقیقی که توسط کامپیوتر صورت میگیرد، محل دقیق ایمپلنت و زاویه آن مشخص میشود. این موضوع سبب میشود تا ایمپلنت جایگذاری شده از هر لحاظ بهینه و مناسب باشد و به همین جهت بیشترین بازدهی را برای بیماران خواهد داشت. در این روش، دندانپزشک یک اسکنر مخصوص را درون دهان شما قرار میدهد تا اسکنر تصاویری سه بعدی از داخل دهانتان تهیه کند.
دندانپزشکی پرستیژ، بهترین دندانپزشکی محدوده کامرانیه تهران، از جدیدترین امکانات جهت بالابردن کیفیت خدمات استفاده می کند. برای انجام خدمات ایمپلنت دندان از دستگاه تشخیص میزان اتصال ایمپلنت با استخوان فکی استفاده می شود که کاهش زمان درمان را به همراه دارد. جهت اطلاع از قیمت ایمپلنت دندان و دریافت مشاوره رایگان با ما در تماس باشید. ایمپلنت دیجیتال گزینهای دائمی به منظور پر کردن مکانهایی است که دندانها خراب، پوسیده و یا به طور کلی از بین رفتهاند. با این وجود طول عمر ایمپلنت دندان دیجیتال با دقت به سلامتی شما میتواند متفاوت باشد.
در این مدل، محل دقیق استخوان، عصبها و سایر ساختارهای مهم دهان مشخص میشود. سپس، با توجه به این اطلاعات، یک گاید جراحی سفارشی برای بیمار طراحی میشود. این گاید جراحی، یک قالب پلاستیکی (َبیه به شابلون) است که محل دقیق قرارگیری ایمپلنتها را مشخص، و به دندانپزشک کمک میکند تا ایمپلنتها را با دقت بسیار بالایی در جای خود قرار دهد. هنگامی که صحبت از جایگزینی دندانهای از دست رفته میشود، ایمپلنت دندانی بهترین درمان برای بازگرداندن لبخند است.
در این روش، با استفاده از اسکنر سهبعدی و تصاویر دقیق، مدل دقیقی از استخوان، عصب و لثه بیمار ایجاد میشود. این مدل به دندانپزشک این امکان را میدهد که پایه ایمپلنت را در دقیقترین نقطه ممکن قرار دهد که نتیجه آن افزایش نرخ موفقیت درمان و کاهش برش و خونریزی است. ایمپلنت دیجیتال یا ایمپلنت با هدایت دیجیتال از یک شبیهسازی کامپیوتری سه بعدی برای بررسی وضعیت استخوان و موقعیت عصبی استفاده میکند. با استفاده از این اطلاعات، یک دندانپزشک زیبایی معتبر میتواند با حداقل برش جراحی را انجام دهد.
ایمپلنت دندان دیجیتال فرآیند کاری سادهای ارائه میدهد و بازده زمانی درمانی را به شدت کاهش میدهد. با کمک فناوری CAD/CAM برنامهریزی و ساخت ایمپلنت بسیار ساده و سریع میشود. این در حالی است که ایمپلنتهای نوع معمولی به تعداد جلسات بیشتری در طی مدت زمان طولانیتر نیاز دارد. به طور کلی، هزینه ایمپلنت دیجیتال به دلیل استفاده از تکنولوژی های پیشرفته، کمی بالاتر از ایمپلنت معمولی است. ایمپلنت دیجیتال یک روش عالی و فوق العاده برای افرادی است که از جراحی و خونریزی می ترسند.
این فناوری به دندانپزشکان اجازه میدهد تا قبل از ادامه روند جراحی وضعیت استخوان شما را به طور دقیق ارزیابی کنند. در ایمپلنت دیجیتال قرار دادن ایمپلنت با استفاده از نرمافزار تصویربرداری سهبعدی قبل از شروع عمل برنامهریزی میشود. تصویربرداری CT سهبعدی مورد استفاده در جراحی دیجیتال اطلاعات دقیقی در مورد وضعیت استخوان و موقعیت عصب ارائه میدهد. اگر به دنبال دقت بیشتر، کاهش درد و تورم، و کوتاه شدن زمان درمان هستید، ایمپلنت دیجیتال گزینه بهتری است. اما اگر هزینه کمتر برای شما اهمیت دارد و با زمان درمان طولانی تر مشکلی ندارید، ایمپلنت معمولی نیز می تواند انتخاب مناسبی باشد.
ایمپلنت دیجیتال با توجه به طراحی و ساخت دقیقتر، نتایج طبیعیتری به همراه دارد که به خوبی با سایر دندانها هماهنگ میشود. در حالی که ایمپلنتهای سنتی در برخی موارد به دلیل شکل و ابعاد نامناسب، میتوانند ظاهری مصنوعی داشته باشند. ایمپلنت دیجیتال فرآیندی کمتهاجمی است که نیاز به برشهای کوچکتر و دقیقتری دارد، بنابراین دوران نقاهت سریعتری خواهد داشت.
در نتیجه جراحی دیجیتالی ایمپلنت نیاز به حداقل برش دارد که به طور قابل توجهی ناراحتی را در طول بهبودی کاهش میدهد. به دلیل این مزایای بیشمار و متعدد این روش ایمپلنت است که باعث شده طرفداران زیادی امروزه در سراسر جهان پیدا کند. بیایید بررسی کنیم که چگونه ایمپلنت دیجیتالی به حفظ ساختار صورت و افزایش لبخند شما کمک میکند.
کاشت دندان دیجیتال با گرفتن عکسهای اشعه ایکس آغاز میشود تا دندانپزشک بر اساس وضعیت دندانها و لثه شما ایمپلنت دیجیتال را به صورت سه بعدی طراحی کند. در مرحله بعدی دندانپزشک به کمک عکس CBCT وضعیت تراکم استخوان فک و قطر آن را بررسی میکند تا آمادگی استخوان ناحیه مورد نظر را برای قرار دادن پایه ایمپلنت بسنجد. ایمپلنت دیجیتال به عنوان یک پیشرفت تکنولوژیک جدید در زمینه ایمپلنتهای دندانی مطرح شده است. این نوع ایمپلنت دندان با استفاده از فناوری سه بعدی و کامپیوتری، مشکلاتی مانند طولانی شدن زمان درمان را کاهش میدهد. با این روش، از پیشرفتهای تصویربرداری و پرینت سه بعدی برای طراحی دقیق ایمپلنت دندان استفاده میشود که به افزایش دقت و کیفیت خدمات پزشکی کمک میکند. ایمپلنت دیجیتال به حداقل برش نیاز دارد؛ زیرا در آن برای بررسی وضعیت استخوان و عصب از عکس های سه بعدی استفاده می شود.
این در حالی است که در نوع معمولی از این نوع نرم افزارها استفاده نمیشود. ایمپلنت دیجیتال به روشهایی اطلاق میشود که در آنها از تکنولوژی دیجیتال مانند اسکنهای سهبعدی، طراحی با نرمافزارهای پیشرفته و ابزارهای رباتیک برای انجام فرآیند کاشت دندان استفاده میشود. این روش با کمک فناوریهای دیجیتال دقیقتر و سریعتر از روشهای سنتی ایمپلنت عمل میکند و دقت بالاتری در جایگذاری ایمپلنتها دارد.
در این صفحه، تمامی جزئیات مربوط به هزینهها، نوع برندها و شرایط مالی به طور کامل توضیح داده شده است. بله، ایمپلنت دیجیتال به دلیل تکنولوژیهای مدرن و کاهش دخالت دستی پزشک، بدون درد و خونریزی انجام میشود و بالاترین دقت را دارد. در ایمپلنت دیجیتال، پس از اسکن داخل دهانی، طراحی روکش به کمک CAD/CAM انجام شده و ظرف ۴۸ ساعت روکش آماده نصب میشود. عفونت ایمپلنت، کاهش بافت لثه اطراف ایمپلنت، التهاب سینوسها، شل شدن ایمپلنت، بروز درد، سوزن سوزن شدن یا بیحسی لثه از عوارض ایمپلنت دیجیتال دندان میباشند. اگر به دنبال انجام ایمپلنت دیجیتال در یک کلینیک مطمئن و معتبر هستید، ما کلینیک تخصصی مهرآوید میتوانیم به شما کمک کنیم.
با استفاده از این تکنیک، دندانپزشک قادر خواهد بود تا اندازهگیریهایی همچون ضخامت و قطر استخوان را دقیقتر انجام دهد که نتیجه آن انجام عمل ایمپلنت با دقت و کیفیت بالاتر خواهد بود. در ادامه این مقاله از کلینیک خانه ایمپلنت تهران با ما همراه باشید تا به توضیحات دقیقتری درباره ایمپلنت دیجیتال و مزایای آن بپردازیم. از آنجایی که فناوری ایمپلنت دیجیتال منجر به خونریزی و تورم کمتر پس از جراحی دندان میشود؛ ایمپلنت دندان دیجیتال برای بیماران مبتلا به شرایطی مانند فشار خون بالا و دیابت بهترین گزینه درمانی است. هزینه ایمپلنت دیجیتال بسته به عوامل مختلف مانند محل جغرافیایی، تجربه دندانپزشک، و نوع فناوری مورد استفاده متفاوت است. بهطور کلی، هزینههای ایمپلنت دیجیتال بین 2 تا 5 برابر ایمپلنتهای سنتی است.
در این مرحله، علاوه بر ایمپلنت، موقعیت دقیق روکش و سایر اجزای پروتز نیز طراحی میشود. اما در ایمپلنت دیجیتال، در برخی موارد، امکان تحویل ایمپلنت و روکش موقت در یک جلسه وجود دارد. این روش که به ایمپلنت فوری دیجیتال معروف است، برای بیمارانی که نیاز به کاشت سریع دارند، یک گزینه ایده آل محسوب می شود. اگر می خواهید ایمپلنت دیجیتالی بگذارید، برای اطلاع یافتن از هزینه هر مرکز باید از همان مرکز سوال کنید چرا که هزینه ها بر اساس موقعیت کلینیک، تخصص دندانپزشک و تجهیزات مورد استفاده تفاوت می کند. ایمپلنت دیجیتال به روش درمان کاشت ایمپلنت دندان گفته می شود که در مراحل مختلف آن از تجهیزات و تکنولوژی های دیجیتال جدید بهره گرفته می شود تا نتیجه سریعتر، دقیق تر و راحت تر حاصل شود. برخی از مطب ها یا کلینیک ها ممکن است به همه این تکنولوژی ها مجهز باشند و برخی دیگر تنها یک یا چند مورد آن را در اختیار داشته باشند.
روش ایمپلنت دیجیتال با استفاده از فناوری پیشرفته، زمان جراحی را به طور چشمگیری کاهش میدهد. در این روش، دندانپزشک میتواند فرآیند کاشت هر پایه ایمپلنت را در مدت زمان کوتاهی، حتی کمتر از ۱۵ یا ۳۰ دقیقه انجام دهد. این در حالی است که روشهای سنتی کاشت ایمپلنت معمولاً ساعتها طول میکشند که به کمک تکنولوژی دیجیتال، این زمان به حداقل رسیده و فرآیند درمان سریعتر و کارآمدتر میشود. در مرحله اول ایمپلنت دیجیتال، ابتدا دندانپزشک از دستگاه سیتی اسکن یا CBCT برای گرفتن تصاویری سهبعدی از فک بیمار استفاده میکند.
برای افرادی که در دهههای چهل و پنجاه زندگی خود هستند و همچنان درگیر فعالیتهای اجتماعی و حرفهایاند، حفظ سلامت دهان و دندان از یک انتخاب زیبایی به یک ضرورت تبدیل شده است. بر اساس آمارها، از هر پنج نفر بالای 40 سال، دستکم یک نفر با از دست دادن دندان مواجه میشود. با این حال، پیشرفتهای اخیر در دندانپزشکی، مانند ایمپلنت دندان، راهحلی دائمی و مؤثر برای این مشکل ارائه دادهاند. ایمپلنت دیجیتالی دندان به مراقبت خاصی نیاز ندارد و در مدت زمان کوتاهی توسط نرم افزارهای سه بعدی و کامپیوتری می توانید دندان هایی کاملا مشابه دندانهای طبیعی خود داشته باشید. قیمت ایمپلنت دیجیتال در هر کلینیک با کلینیک دیگر، نسبت به شرایط جغرافیایی آن منطقه متفاوت است. برای اطلاع از قیمت ایمپلنت دیجیتال در کلینیک مهراوید با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید تا شما را راهنمایی کنند.
{علاوه بر این، باید به این نکته توجه داشته باشیم که پیشرفتهای اخیر در علوم مختلف (خصوصا علوم پزشکی و دندانپزشکی)، همه با هدف راحتی بیشتر افراد، دندانپزشکان و سهولت انجام فرایندها اتفاق میافتند. پس حرکت کردن به سمت و سوی فناوریهای دیجیتالی، نه تنها موجب آسایش بیشتر ما خواهد شد، بلکه به صرفه جویی در وقت و هزینههای ما نیز میانجامد. روش ایمپلنت فوری برای افرادی که عجله دارند، دندانی را در جلوی صورتشان از دست دادند یا به دنبال کاهش تعداد جراحیها هستند مناسب تر است.
{تصاویر به دست آمده بلافاصله به کامپیوتر فرستاده می شوند بنابراین به جای این که پروتز ساز مدتی منتظر بماند، میتواند فورا کار ساخت ترمیم را شروع نماید. به این دلیل که جراحی کاشت ایمپلنت بدون برش و بخیه انجام می شود؛ در نتیجه زمان نقاهت بسیار کاهش می یابد و افرادی که متقاضی کاشت ایمپلنت هستند کمتر دچار ناراحتی میشوند. ایمپلنت دیجیتال به گونهای طراحی میشود که از تحلیل استخوان فک جلوگیری کرده و باعث حفظ سلامت استخوان میشود. در این روش امکان کاشت چندین ایمپلنت در یک جلسه وجود دارد که به کاهش تعداد جلسات درمانی کمک میکند.
در این روش به منظور بررسی استخوان فک و همچنین موقعیت قرار گرفتن رشته های عصبی، از مدل سازی کامپیوتر سه بعدی استفاده می شود. با این شرایط دندانپزشک متخصص با کمترین شکافی به کاشت ایمپلنت دندان می پردازد. همچنین به دلیل قرار گرفتن اطلاعاتی بسیار دقیق در دست دندانپزشک متخصص، کمترین میزان آسیب در این نوع روش درمانی وجود دارد. در کاشت ایمپلنت دیجیتال برای جلوگیری از آسیب عصب و دندان های کناری، یک هدایت کننده بر روی دندان ها نصب می شود. در درمان ایمپلنت دیجیتالی به منظور بررسی استخوان فک و همچنین موقعیت قرار گرفتن رشته های عصبی، از مدل سازی کامپیوتر سه بعدی استفاده می شود. ایمپلنت دیجیتال یکی از روشهای نوین در کاشت دندان است که از فناوریهای پیشرفته برای دقت بیشتر در فرآیند درمان بهره میبرد.
اگر نیاز به مشاوره تلفنی دارید نام و شماره تماس خود را در فرم زیر وارد کنید.
فناوری نوآورانهنقش مهمی در دقیقتر و کم تهاجمیتر کردن جراحی ایمپلنت دندان دیجیتال نسبت به روشهایسنتی دارد. یک ابزار پیشرفته به نام سیستم ناوبری هدایت شده با کامپیوتر بهدندانپزشکان متخصص اجازه میدهد تا جایگذاری دقیق را با دقت بیشتری انجام دهند. این پلتفرم همچنین نتیجه را شبیهسازی کرده و نتیجه نهایی را برای شما ارائه میدهد.
این نه تنها ناراحتی را افزایش میدهد؛ بلکه دوره نقاهت را به دلیل تورم و خونریزی از زخمهای بزرگتر طولانی میکند. در پایان، میتوانیم به وضوح ببینیم که چگونه جراحی ایمپلنت دندان دیجیتال تغییر مثبت گستردهای را در سلامت دهان و دندان به ارمغان میآورد. از جمله مهمترین مزایای این نوع ایمپلنت این است که عمل آن طی مدت کوتاهی انجام میشود. با این وجود که ایمپلنت معمولی بیشتر از 100 دقیقه طول میکشد اما نوع دیجیتال میتوانید به دقت پیش از عمل تمامی جزئیات را بررسی کرده و بهترین روش را استفاده کنید.
در ابن مرحله گاید جراحی بر روی فک بیمار قرار داده و عمل ایمپلنت دیجیتال را انجام میدهد. در این مرحله با بررسی کردن دقیق تمامی عکسها و اسکنها بیحسی انجام داده شده و عمل را آغاز میکند و یا به عبارتی پایه ایمپلنت digital درون آن قرار میدهند. طراحی دیجیتال ایمپلنت معمولاً با استفاده از نرمافزارهای CAD/CAM (طراحی و تولید با کمک کامپیوتر) انجام میشود. این نرمافزارها به دندانپزشک این امکان را میدهند که ایمپلنت را بهصورت سهبعدی مدلسازی کند و از دقت و تناسب آن با فک بیمار اطمینان حاصل کند.